Portfolio

Hieronder vindt u een kleine selectie van websites waaraan ik heb gewerkt. Ik heb verder nog (mee)gewerkt aan nieuwsbrieven, e-mail uitnodigingen en interne webapplicaties zoals een Purchase Order System, Project Manager, Contact Manager, Abstract Manager System, congres registratieformulieren, etc. De webapplicaties zijn allemaal gebouwd in Classic ASP.

Ignite Films

Ignite

Aangezien de oude website van Ignite niet meer van deze tijd is (iframes, tables) is mij gevraagd om deze website te vernieuwen. De website krijgt een andere lay-out, er zullen meer trailers geplaatst worden en de filmlibrary krijgt een andere opzet.

HTML, CSS, PHP, JQuery, MS SQL

In ontwikkeling

CAOS

CAOS

Er was behoefte om de bestaande website, welke ik een aantal jaar geleden heb gebouwd, zelf van nieuwe content te kunnen voorzien d.m.v een CMS. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid en mijn ervaring heb ik gekozen voor Wordpress.

Wordpress, HTML, CSS, PHP, JQuery

Bezoek website

Go Tours Amsterdam

Go Tours Amsterdam

Go Tours Amsterdam is een website gebouwd in Wordpress. Er wordt nog gewerkt aan de content en een webshop.

Wordpress, HTML, CSS, PHP

Bezoek website

Taalweb Amsterdam

Taalweb Amsterdam

De website Taalweb Amsterdam is een simpele maar redelijk omvangrijke website met informatie over het primair en voortgezet onderwijs.

HTML, CSS, PHP, ASP, FoxPro

Bezoek website

Ignite Films

Ignite

De website van Ignite is een b2b website. Via een back-end systeem kan de gehele filmlibrary worden beheerd. De flash animaties zijn gemaakt door een externe partij.

HTML, CSS, ASP, MySQL

Bezoek website

S&S Consultants

S&S Consultants

S&S consultants benaderde mij om een simpele website te bouwen om mensen te informeren over hun diensten.

HTML, CSS

Bezoek website